Extra ledenvergadering 23 mei en/of digitaal stemmen

Uitnodiging extra algemene ledenvergadering  op zaterdag 23 mei 2020

Beste  VOVZ lid,

Hierbij nodigt het VOVZ bestuur je van harte uit deel te nemen aan de extra algemene ledenvergadering op zaterdag 23 mei 2020.

Deze extra algemene ledenvergadering is uitgeschreven zodat jij jouw stem kunt uitbrengen voor de toetreding tot het bestuur van de volgende twee aspirant bestuursleden: 

Mw. C Hink werkzaam als ZZP’er algemene operatie assistente / docent medische vakken.

Mw. I Beijk werkzaam als ZZP’er medische fotograaf / TOA.

In verband met de situatie rondom de Coronacrisis is er geen mogelijkheid om fysiek bij elkaar te komen en daarom komen wij met een alternatief.

Wij bieden jou de mogelijkheid om via een video conference deel te nemen aan de extra algemene ledenvergadering. Dit gaat plaatsvinden via Skype.

Van geïnteresseerden ontvangen wij graag vóór 22 mei 2020, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  een aanmelding, voorzien van jouw Skype-adres. Op deze wijze kunnen wij jou benaderen en uitnodigen om deel te nemen aan de video conference.  

 

Tijd:              09:30 u tot 10:00 u

Locatie:        Video conference: Skype

Voorzitter:   Mw. J. Jonker 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn op zaterdag 23 mei 2020 deel te nemen aan de video conference , dan is het mogelijk om jouw stem digitaal uit te brengen. Het stemformulier vind je op :  https://vovz.typeform.com/to/dUx4wr

Je kunt digitaal stemmen tot vrijdag 22 mei 2020, daarna kun je jouw stem alleen nog uitbrengen bij deelname aan de extra ledenvergadering via video conference.   

                                                                                                                  

Namens het bestuur hartelijke dank voor jouw stem.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter VOVZ

J. Jonker